bomen

Stad en groen

Home / Stad en groen

Bomen zijn essentieel voor de diversiteit en dragen bij aan een leefbaar dorp en stad, maar het heeft wel onderhoud nodig. Van den Nagel is vakkundig en ervaren in het snoeien en verwijderen van bomen.

Stad en groen

Bomen zijn essentieel voor de diversiteit en dragen bij aan een leefbaar dorp en stad. Bomen zijn belangrijk voor een mooi straatbeeld en voor de natuur, maar het heeft wel onderhoud nodig. Van den Nagel is vakkundig en ervaren in het snoeien en verwijderen van bomen. Een van onze deskundige medewerkers komt bij de boom of bosperceel kijken om de situatie in te schatten en met u te bepalen wat het beste is aangaande kap- en snoeiwerkzaamheden.

De beste tijd voor het snoeien van bomen is in het najaar of in de winter. Echter kunnen er ook boomsoorten zijn die het beste gesnoeid kunnen worden wanneer ze in het blad staan, dan snoeien we de boom en/of bomen in de zomer. Uiteraard wordt er rekening gehouden met het broedseizoen en inventariseert Van den Nagel wanneer de boom het beste gesnoeid kan worden.

Wilt u meer weten over onderhoud in de openbare ruimte; overheidsinstellingen en gemeenten. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.